5 Tips about خواص عناب خشک نی نی سایت You Can Use Today
5 Tips about خواص عناب خشک نی نی سایت You Can Use Today
Blog Article
با زیرنظر گرفتن موشهای صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلولهای ایمنی معروف به سلولهای نابودگر طبیعی شدند. این سلولها قدرت نابودسازی سلولهای مهاجم را داشتند.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
برای آشنایی با روشهای بیشتر به مقاله کاهش درد پریود مراجعه کنید.
ویتامین ث از آنتیاکسیدانهای مهمی است رادیکالهای آزاد مضر را از بدن انسان میزداید و نیز به بهبود زخمها و بازسازی بافتهای پیوندی مجروح کمک میکند.
عناب خون را تصفیه میکند و سموم را دفع میکند، حتی میتواند در کاهش استرس و افزایش آرامش بدن نیز کمک کننده باشد، به خصوص برای افرادی که دچار مشکلات بیخوابی و کم خوابی هستند.
عناب خشک میتواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش میدهد. این بدان معناست که آنزیمهای آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکالهای آزاد و کاهش خطر سرطان کار میکنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.
به این منظور میتوانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل میتوانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.
همچنین در آزمایشهای انجام شده روی موشهای صحرایی این نتیجه به دست آمد که میوه و عصاره هسته عناب گزینه مطلوبی برای افزایش زمان و کیفیت خواب انسان است.
میزان کلسیم و فسفر بالای این میوه مغذی باعث میشود تا استخوانهای بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش از خواص عناب است. مصرف چند عدد عناب در روز میتواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.
زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون میشود که برای این افراد مضر است و میتواند باعث بروز عوارض بدی گردد.
عناب تازه پس از آنکه چیده شد مانند مویز جلوی آفتاب پهن میشود تا پس از حدود ۳ هفته رطوبتش گرفته و نهایتا خشک شود.
عناب تازه رسیده، قرمز تیره یا بنفش به نظر میرسد و ممکن است پوست چروکیدهای داشته باشد. خواص عناب تازه زمانی بیشتر خودش را نشان میدهد که به لطف شیرینی و بافتی که دارد در مصارف روزانه استفاده میشود.
همچنین در کشش خواص عناب ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.